Afhalen, verzenden, ruilen of retouneren

AFHAALADRES : LE PETIT MIRACLE,   VLIETPLEIN 190,   2986GL RIDDERKERK        

U kunt bij ons uw bestelling zelf af komen halen. De door u bestelde artikelen houden wij 7 dagen vast. Bent u na  een week of zonder duidelijke andere afspraken uw  bestellen nietnop komen halen, dan gaat deze terug de winkel in en komt uw order te vervallen. Kunt u niet binnen een week, neem dan even contact met ons op. U vind ons adres en telefoonnr. elders op deze sitenonder contactgegevens.

De verzend, administratie en verpakkingskosten van pakketten zijn altijd  4,95 bij een bestelling onder de  € 75,--voor verzending binnen  Nederland. Bij bestellingen boven de € 75,-- betaald u geen verzendkosten.

Buiten Nederland worden de verzendkosten automatisch verrekend, voor België € 6,95

U kunt op de volgende manieren betalen:

  • via IDEAL
  • via Sofort Banking
  • via Creditcard
  • via Paypal
  • of u maakt het totaalbedrag over op bankrekening 51.91.37.299 t.n.v. Le Petit Miracle  in Ridderkerk o.v.v.het ordernummer.

Na ontvangst van het bedrag, zal Uw bestelling zo spoedig mogelijk naar U verzonden worden.

Le Petit Miracle draagt GEEN enkele verantwoording bij het kwijt raken of beschadigen van het pakket tijdens de verzending naar de klant.

 

RUILEN EN RETOUNEREN.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk om zo snel mogelijk kontakt met ons op te nemen om dit te melden.

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, dan kunt u het binnen de zichttermijn retourneren. Wij vragen u de reden van terugzending te vermelden. Het maakt voor u niets uit, maar voor ons kan de reden belangrijk zijn. bv., valt te groot, valt te klein, niet naar verwachting, enz.

Wij hanteren de volgende regels voor retourneren.

 "U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via lepetitm2014@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

  • De verzendkosten en verantwoordelijkheid voor het terugsturen zijn voor de klant, tenzij anders is overeengekomen.
  • Artikelen die met een tegoedbon zijn aangekocht, worden  bij retounering weer vergoed in de vorm van een tegoedbon.

Retouradres:

Le Petit Miracle

Vlietplein 190

2986 GL  Ridderkerk.

Email : info@lepetitm.nl

 

 

          

 

Le Petit Miracle.

© 2013 - 2018 Le Petit Miracle | sitemap | rss