VERZENDEN EN RETOURNEREN

Pakketpost PostNL (Nederland) €5,95

U kunt bij ons uw ook bestelling zelf af komen halen. De door u bestelde artikelen houden wij 7 dagen vast. Bent u na een week of zonder duidelijke andere afspraken uw bestellen niet op komen halen, dan gaat deze terug de winkel in en komt uw order te vervallen. Kunt u niet binnen een week, neem dan even contact met ons op. U vind ons adres en telefoonnr. elders op deze site onder contactgegevens.Bij bestellingen boven de € 100,-- betaald u geen verzendkosten.

AFHAALADRES : BOUTIQUE MONIQUE, VLIETPLEIN 189, 2987TS RIDDERKERK

Le Petit Miracle draagt GEEN enkele verantwoording bij het kwijt raken of beschadigen van het pakket tijdens de verzending naar de klant.

Retouradres: Le Petit Miracle, SPUISTRAAT 437, 2987TS RIDDERKERK

Bij retourneren gelden de volgende regels:

1. Controleer of het artikel nog in de originele staat is.

    -Ongedragen en reukloos

    -Orginele verpakking en kaartjes eraan.

2. Stuur de factuur mee retour met het item(s).

Schrijf het retouradres op de verpakking:

    Le Petit Miracle

    SPUISTRAAT 437

    2987TS Ridderkerk

3. Kosten voor de retourzending zijn voor de klant.

4. Zodra wij het pakketje hebben ontvangen en dit is in originele staat dan zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag    retour overmaken. Dit is zonder de verzend en retourkosten.

5. Is het retourpakket niet binnen 14 dagen door ons ontvangen, dan is de koop een feit.

De eigen bijdrage voor retourzendingen zijn voor Nederland  3,95 (Brievenbuspost) en 5,95 voor pakketpost, en voor Belgie 7,95 voor pakketpost.

Bij bestelling boven de € 100,00 betaal je geen verzendkosten. Mocht er een deel retour komen en komt de totale order onder de € 100,00 , dan houden wij alsnog de verzendkosten af. 

LET OP!!!!!  SALES ITEMS MOGEN WEl GERUILD WORDEN, MAAR GEEN GELD TERUG !

Bij levering van producten:
1.Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (herroepingsrecht). Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
2.Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
3.Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier of  via andere wegen, zoals telefonisch, email, enz.. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
4.Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

© 2019 - 2022 Le Petit Miracle | sitemap | rss