VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wij bieden verschillende verzendopties, nl.:

Brievenbuspost door PostNL  (Nederland) € 3,95

Pakketpost PostNL (Nederland) €5,95

U kunt bij ons uw ook bestelling zelf af komen halen. De door u bestelde artikelen houden wij 7 dagen vast. Bent u na een week of zonder duidelijke andere afspraken uw bestellen niet op komen halen, dan gaat deze terug de winkel in en komt uw order te vervallen. Kunt u niet binnen een week, neem dan even contact met ons op. U vind ons adres en telefoonnr. elders op deze site onder contactgegevens.Bij bestellingen boven de € 100,-- betaald u geen verzendkosten.

AFHAALADRES : LE PETIT MIRACLE, VLIETPLEIN 190, 2986GL RIDDERKERK

Le Petit Miracle draagt GEEN enkele verantwoording bij het kwijt raken of beschadigen van het pakket tijdens de verzending naar de klant.

Retouradres: Le Petit Miracle, Vlietplein 190, 2986GL Ridderkerk

Bij retourzendingen kun je gebruik maken van de link in de email die je ontvangt bij verzending door ons.

De eigen bijdrage voor retourzendingen zijn voor Nederland  3,95 (Brievenbuspost) en 5,95 voor pakketpost, en voor Belgie 7,95 voor pakketpost.

Bij bestelling boven de € 100,00 betaal je geen verzendkosten. Mocht er een deel retour komen en komt de totale order onder de € 100,00 , dan houden wij alsnog de verzendkosten af. 

Bij retourzendingen van artikelen met een korting van 50% of hoger krijgt u een tegoedbon met de waarde van het geretourneerde artikel. LET OP . U krijgt in dit geval geen geld retour.

Bij levering van producten:
1.Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
2.Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
3.Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
4.Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

© 2019 - 2020 Le Petit Miracle | sitemap | rss