Babykleding setjes

Over de exclusieve babykleding setjes uit onze winkel

In onze webshop en winkel in Ridderkerk verkopen we diverse exclusieve babykleding setjes in een romantische stijl. Setjes die gemaakt zijn van de zachtste materialen, waar je kindje zich heerlijk comfortabel in voelt. Veel van onze babykleding setjes zijn van Spaanse en Portugese merken, waar we zelf enorm fan van zijn. Deze maken namelijk kleertjes in een veel chiquere stijl dan de meeste Nederlandse merken en bovendien van goede kwaliteit. Het zijn setjes waar je kleintje netjes mee voor de dag komt, maar waarin hij/zij zich ook comfortabel voelt en lekker in kan spelen. Voor meisjes hebben we heel veel mooie jurkjes beschikbaar die als complete outfit kunnen dienen en zowel voor jongens als meisjes verkopen we diverse babykleding setjes. Overigens zijn veel van deze setjes unisex, wat wil zeggen dat ze door beide geslachten kunnen worden gedragen.

Setjes bekijken

Babykleding setjes online kopen
Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel in Ridderkerk, maar al deze prachtige babykleding setjes kunt u ook in onze webshop bestellen. We hebben deze shop in handige categorieën ingedeeld zodat u makkelijk vindt waar u naar op zoek bent. Alle exclusieve babykleding hebben we op professionele wijze gefotografeerd zodat u goed kunt zien wat u bestelt, en een goede inschatting kunt maken van de pasvorm. U kunt voor baby’s en peuters altijd de maat aanhouden die uw kind normaal heeft, maar als u een Spaans merk koopt dan moet u wellicht een maat groter bestellen. Spaanse merken lopen tot en met maat 68 gelijk met andere merken, maar alle maten daarboven hebben de neiging kleiner te vallen. Bestel in dat geval een maat groter, dan weet u zeker dat het past. Voor de babykleding setjes is dat niet belangrijk, want deze maten zijn bij elk merk nagenoeg hetzelfde.

Babykleding setje kopen

Babykleding setjes

Exclusieve babykleding voor de feestdagen
Bent u op zoek naar een mooi babykleding setje voor de feestdagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen super veel chique en stijlvolle setjes voor zowel jongens als meisjes, en voor meisjes kun je bij ons zelfs een baby armbandje kopen. Deze hebben we in verschillende uitvoeringen, dus er zit er altijd wel eentje bij die past bij de kleertjes die je dochter gaat dragen. Doordat we ze zelf met de hand maken kunnen we ze precies in de juiste maat maken, en zelfs moeder-dochter armbandjes maken. Super leuk voor op een feestje!

Producten bekijken

© 2019 - 2021 Le Petit Miracle | sitemap | rss