baby armbandje

Op zoek naar een origineel baby armbandje?

In onze webshop kunt u terecht voor de meest exclusieve babykleding, maar we verkopen er ook een mooi baby armbandje op maat. Deze armbandjes maken we in eigen atelier, en alleen van de beste materialen. Ze moeten namelijk absoluut onbreekbaar zijn en dus rijgen we de kralen aan staaldraad. Ze hebben een karabijn sluiting en een verlengkettinkje, wat het mogelijk maakt om ze vrij lang door te dragen. Als uw kindje groeit dan groeit het baby armbandje dus gewoon mee. Alle armbandjes hebben een levertijd van ongeveer een week, want we maken ze enkel op bestelling. Daardoor kunt u ze wel in elke maat bestellen die u maar wenst. Een baby armbandje kunt u dus ook gerust voor uw peuter of kleuter bestellen, of zelfs voor een ouder kind. Met de zachte prijsjes die we voor deze armbandjes vragen kan uw dochtertje zelfs lekker afwisselen en bij elke outfit een ander armbandje dragen.

Armbandjes bekijken

Een baby armbandje die matcht met die van jou

Wilt u een moeder-dochter sieraad kopen zodat je kunt matchen? Dan kunt u in onze webshop een set bestellen met een een baby armbandje plus een armband voor de moeder. Deze worden gemaakt van exact dezelfde kralen en accessoires, maar dan in twee verschillende maten. Super leuk natuurlijk, want zo zie je dat jullie bij elkaar horen. Kleine meisjes vinden het vaak helemaal geweldig om hetzelfde armbandje te dragen als hun moeder. De moeder en dochter set ‘Pretty pink’ bijvoorbeeld, in een zachtroze kleur met glimmende kraaltjes. Deze is door de zachte tint gemakkelijk te combineren met allerlei verschillende outfits, en staat zowel leuk bij een baby of peuter als bij een volwassen vrouw. Ideaal dus als moeder baby armbandje.

Armbandje kopen

Baby armbandje

Exclusieve babykleding online

Al die baby armbandjes zijn zowel te krijgen in onze winkel in Ridderkerk als in onze webshop, waar u een grote selectie exclusieve babykleding vindt. We verkopen diverse babykleding setjes, maar ook veel losse items die u zelf naar wens kunt combineren. De merken die we verkopen komen voornamelijk uit Spanje en Portugal. Daar hebben ze een wat andere stijl babykleertjes dan we hier hebben, meer romantisch en allemaal in zachte tinten. We houden ervan! Of u nu op zoek bent naar een mooi geboortepakje, een setje voor een doopfeest of gewoon iets moois om dagelijkse te dragen, in onze winkel en webshop vindt u genoeg om uit te kiezen. En als het voor uw dochtertje is dan bestelt u daar natuurlijk zo’n schattig baby armbandje op maat bij, welke we met liefde zelf voor u maken.

Producten bekijken

 

© 2019 - 2021 Le Petit Miracle | sitemap | rss