Exclusieve babykleding

Exclusieve babykleding bestelt u bij Le Petit Miracle

Bent u op zoek naar exclusieve babykleding van de mooiste Spaanse en Portugese merken? Dan bent u bij Le Petit Miracle aan het juiste adres. Wij verkopen diverse merken uit deze landen, en selecteren de kleertjes op basis van kwaliteit en uitstraling. Zelf zijn we dol op de romantische stijl die je in deze landen veel ziet, vandaar dat we besloten dit ook in Nederland te willen verkopen. In onze winkel in Ridderkerk kunt u al deze exclusieve babykleding live bekijken, maar alles is ook in de webshop te bestellen. Belangrijk daarbij is om te weten dat Spaanse merken kinderkleding vanaf maat 68 wat kleiner vallen. Bestel dus altijd een maatje groter, dan weet u zeker dat het past.

Babykleding bekijken

Exclusieve babykleding voor speciale gelegenheden

In onze winkel en webshop verkopen we veel exclusieve babykleding die perfect is voor speciale gelegenheden. U kunt daarbij denken aan verjaardagen, doopvieringen en natuurlijk kerst. Op momenten dat u wilt dat uw kleintje er super chic uitziet kunt u het een mooi pakje uit onze winkel aandoen. Overigens verkopen we ook veel heerlijke pakjes voor dagelijks gebruik. De gebreide pakjes bijvoorbeeld, zijn heerlijk om thuis in te spelen. Ze zijn super zacht en zitten heel erg comfortabel. Het is heerlijk knuffelen met een kindje met zo’n zacht pakje aan, en we hebben ze zowel voor jongens als voor meisjes. Bijna al deze pakjes hebben zachte kleuren zoals lichtroze, mintgroen of gebroken wit. De gebreide babykleding setjes komen vaak met een mutsje, zodat ze ook zeer geschikt zijn voor als je in de winter met je kindje de deur uitgaat. Deze exclusieve babykleding wordt veelal met de hand gemaakt en alleen van de beste kwaliteit wol.

Exclusieve babykleding kopen

Exclusieve babykleding

Exclusieve accessoires voor baby’s

In onze winkel en webshop kunt u niet alleen terecht voor exclusieve babykleding, maar ook voor accessoires. Zo verkopen we bijvoorbeeld allerlei mooie sokjes, zowel in het wit als in allerlei vrolijke kleuren. We hebben ze zowel met als zonder strik aan de zijkant en in diverse mooie, gebreide patronen. Deze sokjes zijn de perfecte accessoire bij een mooi babypakje, want baby’s dragen in huis vaak geen schoentjes. De sokjes zijn dus altijd zichtbaar. Heeft u een dochtertje en wilt u haar outfit nog verder afstylen? Dan kunt u bij ons ook diverse haar-accessoires en zelfs een baby armbandje bestellen. De haar-accessoires hebben wij op voorraad, de armbandjes maken we op maat. We kunnen zelfs moeder-dochter armbandjes maken, deze hebben een levertijd van ongeveer een week. Kortom, u kunt zowel bij ons terecht voor unieke babykleertjes als voor de mooiste accessoires voor baby’s, en deze zowel in onze winkel in Ridderkerk als in onze webshop bestellen

Producten bekijken

© 2019 - 2021 Le Petit Miracle | sitemap | rss