Origineel kraamcadeau

Origineel kraamcadeau bestellen

Ga jij binnenkort op kraamvisite? Dan wordt het tijd om een origineel kraamcadeau te gaan kopen om de kersverse ouders te feliciteren met deze gezinsuitbreiding. Een origineel kraamcadeau verzinnen is helemaal niet moeilijk! Wij helpen je om het leukste en meest unieke kraamcadeau te vinden! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gepersonaliseerd kraamcadeau, of je gaat voor schattige baby kleding, een zilveren spaarpot of een lieflijk lakensetje. Wil je een kraamcadeau met naam waarvan je zeker weet dat niemand anders het geeft aan de kersverse ouders of die snoezige newborn? Met onze Spaanse baby kleding steel je ongetwijfeld de harten van de papa en mama. Welke baby ziet er nu niet te gek uit in zo'n schattig pakje? Maar een origineel kraamcadeau kan ook voor de kinderkamer zijn natuurlijk! Een prachtige lamp bijvoorbeeld, of een sierkussen met geborduurde boodschap of de naam van de kleine. De mogelijkheden zijn haast eindeloos bij Le Petit Miracle!

Shop nu

 

Origineel kraamcadeau voor een newborn

Wij weten hoe het is om een brok in je keel te krijgen wanneer je de perfecte newborn baby sokjes ziet. Le Petit Miracle begrijpt hoe emotioneel je als kersverse mama bent wanneer je je baby in je armen houdt. Net als iedere papa en mama zijn wij dan ook voor de volle honderd procent bereid om jouw baby alles te geven. Van de gezelligste babykamer tot het meest comfortabele, schattige babykleding zoals lekker zittende rompertjes met stoffen die zacht aanvoelen op het tere babyhuidje. Hetzelfde geldt voor verzorging van hoog niveau met een zachte omslagdoek, handdoek en katoenen luiers die het prille leventje van jouw kleintje zeer aangenaam zullen maken. Talloze merken kleding, poppen, knuffels, kinderwagens en leuke sokjes wachten op jou in onze welgevulde webshop, allemaal even geschikt als origineel kraamcadeau!

Bekijk de producten

 

Origineel kraamcadeau

 

Groot assortiment babycadeaus

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, maar weet je dat de kersverse ouders liever zelfs iets zouden willen uitkiezen? Dan kun je bij Le Petit Miracle terecht voor cadeaubonnen die op een originele en persoonlijke manier zijn vormgegeven. Op die wijze kun je toch iets geven waar je mee laat zien dat je er aandacht aan hebt besteed. En de papa en mama kunnen dan zelf kiezen of ze mooie kleding willen bestellen of andere producten voor hun baby. Wij hebben gezorgd voor een groot assortiment met babyproducten van hoge kwaliteit. Je kunt dan ook altijd terecht bij Le Petit Miracle voor ieder origineel kraamcadeau. 

Bekijk de kraamcadeaus

© 2019 - 2021 Le Petit Miracle | sitemap | rss