Terug

OVER ONS

ONS VERHAAL

Onze passie is baby- en kinderkleding uit de Zuid-Europese landen, zoals Spanje, Portugal, Italië enz. De klassiek getinte kleding uit deze landen heeft toch altijd iets speciaals. Het mooie breiwerk en de kwalitatief hoge stoffen vormen samen met de ontwerpen van de kleding altijd voor een mooi en comfortabele outfit. De prijzen liggen wellicht iets hoger maar de kwaliteit ligt ver boven het gemiddelde. De producten uit onze collectie worden dan ook voor 99% in het land van herkomst vervaardigd.

​​​​

Bij ons vind je ook nog steeds de echte babykleuren zoals, babyblauw, roze en mooi wit. Wij ondervinden ook dat daar nog steeds veel vraag naar is. Steeds meer jonge ouders willen van genieten van de echte babykleding. Vaak horen wij de ouders zeggen: Het is maar zo kort een baby. Buiten de kleding brengen wij ook diverse accessoires voor babys. Denk hierbij aan b.v. aan dekentje, eventueel met naambedrukking, knuffels e.d.

Buiten de babykleding verkopen wij ook peuter en kleuterkleding voor de meisjes. Bij ons gaan de jongensmaten tot 86 en de meisjeskleding tot 116. Deze kleding is van merken die net even anders zijn dan de bekende. Neem bijvoorbeeld A DEE of Conguitos. De eerste is een Merk uit Engeland dat erg in opkomst is en de tweede een modern merk uit Spanje.

Hopelijk heb je zo een beeld waar wij ongeveer voor staan. Het belangrijkst van alles blijven toch onze klanten. Goede services en advies vinden wij erg belangrijk.

Wij hopen je eens te ontmoeten in de winkel of webshop. Tot dan!!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Le Petit Miracle / 5 - Reviews @
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen